DianaMed Esztétika Lézer Kft.
 
..esztétikai lézerkezelések a hibátlan bőrért...

FŐOLDAL ESZKÖZEINK ÁRAK / AKCIÓK Bejelentkezés KAPCSOLAT FOGÁSZAT
 

KEZELÉSEK


A kitágult és kivörösödött hajszálerek ezen formái az erek jóindulatú burjánzása. A lézerfény segítségével csökkenthető nagyságuk, sőt sok esetben erőteljes halványítás és eltüntetés az eredmény. A célzott fénysugár az erekbe juttatja az energiát, s elzárja a kórosan tágult érszakaszt.                         

A halványulni nem akaró hegek és tág pórusok a tinédzserkori bőrproblémák kínos nyomaiként díszeleghetnek az arcon, ill. vállon, háton. Szerencsére lézeres beavatkozással van lehetőség a kezelésükre, melynek célja a bőrfelszín kiegyenlítése.      

Főképpen a kor előre haladtával és a káros napsugaraknak köszönhetően az arc, a dekoltázs, a karok és vállak bőre egyre pigmentáltabbá válik. A lézer célzott sugara hatására azonban a zavaró barna foltok természetes festékanyaga elbomlik és felszívódik, közben a bőr sértetlen marad.   

Ha a sebek gyógyulási folyamatában zavar áll be, a szövetek zsugorodhatnak, torzulhatnak és kisebb-nagyobb hegek ronthatják az esztétikus megjelenést. A sebgyógyulás korai fázisában elkezdett lézeres kezelésnek köszönhetően azonban halványíthatóak a maradandó sebhelyek.

 

A korábban hőn áhított, mára megunt, ciki tetoválások eltávolítására kiválóan alkalmas az Alexandrit és az Nd:YAG lézerfény, melyek akadály nélkül hatolnak át a világos bőrön és elnyelődnek a sötét színű pigmentekben. A véráram elszállítja az ott felbomlott festékanyagot és minden újabb kezeléssel halványul az eredeti tetoválás.                   

Mindenki ragyogó arcbőrre vágyik, de sajnos sokaknál előfordul többféle formátumban is megjelenő kivörösödő hajszálér, ami akadályozza az esztétikus megjelenést. Ezek a nem súlyos bőrhibák könnyedén eltüntethetőek lézer segítségével, akár már az 1. kezelést követően.