DianaMed Esztétika Lézer Kft.
 
..esztétikai lézerkezelések a hibátlan bőrért...

FŐOLDAL ESZKÖZEINK ÁRAK / AKCIÓK Bejelentkezés KAPCSOLAT FOGÁSZAT
 

KEZELÉSEK / Acnes hegek, tág pórusok


Az aknés hegek keletkezhetnek nem gyógyuló pattanásból, mitesszerből, amikor a faggyú, a baktérium és az elhalt hámsejtek a bőr felszíne alatt maradnak.
Az aknés hegek tipikusan lehetnek piros, vagy bőr színű bemélyedtek vagy kiemelkedőek, amelyek a bőrnek egyenetlen felszínt kölcsönöznek. Az arc, a mellkas és a hát bőrén jellemzőek, sokszor tinédzserkori maradványok. Igen zavaróak lehetnek az azt viselő számára, különösen, ha jól látható helyen találhatóak.

Létezik olyan lézeres kezelés, amikor a fénynyaláb keskeny sugarakban hatol a bőrbe, s a felület megsértése nélkül a mélyebb rétegeket készteti megújulásra. Nagy előnye, hogy a páciens néhány óra múlva visszatérhet munkahelyére, folytathatja szokásos napi aktivitását. Kúraszerű, kéthetente végzett 4-6 kezelés szükséges, s a bőr megújulása 3-6 hónapig tart.

A kezelés nem végezhető terhesség ill. szoptatás időszakában, keloidhajlam esetén, ha a páciens nem tudja elkerülni a direkt napfényt, ha allergiás reakciók veszélye áll fenn, továbbá a páciens irreális elvárásai esetén.